Massage i Karlshamn

Min helg var verkligen helt fantastisk. I helgen så åkte jag och min vän på en riktig shopping spa-weekend i Karlshamn. Vi spenderade hela lördagen med att bara promenera och shoppa där vi fick tag i en massa roliga olika typer av plagg och butiker som verkligen gjorde detta till en dag att minnas.

Vad som självklart gjorde dagen ännu bättre var det faktum att vi skulle till Livshälsan För dig, som jag varit hos väldigt många gånger sen tidigare på just massage i Karlshamn. Så eftermiddagen bestod av då massage och sedan ännu mer avkoppling vilket var oerhört välbehövligt för kropp och själ. Gillar verkligen att gå hos dem då dem är så fantastiskt trevliga och tveklöst vet så väl om vad dem gör och hur enastående bra dem är på det. Därför skulle jag helt enkelt vilja passa på att rekommendera dem.

Du gillar kanske också...