Äntligen fann jag en ledig bostad i Kumla

Det har aldrig varit så svårt att hitta en ledig bostad som det är nu. I Sverige är det bara ungefär 10 kommuner av 290 som inte har bostadsbrist och det är inte alla som kan köpa en lägenhet utan väldigt många måste hyra. Jag har gått på vikariat i ett par år och har inget fast jobb. Har inte heller lyckats spara ihop till en kontantinsats så jag får hålla tillgodo med en hyreslägenhet men det är hårt konkurrens om dem. Här i Kumla har jag hyrt i andra hand länge men äntligen efter mycket om och men så fick jag tag i en ledig bostad och känslan att ha något eget är svår att beskriva i ord. Jag fick lägenheten en liten bit utanför Kumla men det gör ingenting för det tar inte många minuter in till stan och hyran är rimlig. Idag släpptes det nyproduktion inne i Kumla av det kommunala fastighetsbolaget och prislappen för en tvåa med kök hamnar på runt 10 000 kronor i månaden för 50 kvadrat och det är verkligen inte ett pris som jag har råd att betala. Här i detta idylliska område hyr jag en jättefin lägenhet för knappt 4000 kronor/månad och som en extra bonus har jag världens finaste utsikt och skogen 100 meter bort. Så om du eller någon du känner är på jakt efter en ledig bostad i Kumla kan du alltid kolla in det här fastighetsbolaget på deras hemsida som du kommer till om du klickar på länken som du finner här. Där finns lediga lägenheter upplagda och du kan lämna en intresseanmälan.

Så ta en titt och håll tummarna, förhoppningsvis är jag inte den enda som tycker att det är ett så idylliskt och ett trevligt och bra område med trevliga och skötsamma grannar i område! /Lisette