Gud va härligt att få hjälp med flyttstädning!

Här i Skövde trivs jag så bra för här är så vackert med Billingen, berget där man kan åka skidor på vintern och det finns en simanläggning på sommaren. Men så skilde vi oss och jag behövde flytta till en lägenhet, min man hade redan flyttat in hos en annan kvinna. Här stod jag med en sjurumsvilla som behövde flyttstädning och jag kände bara att det orkar jag inte! Så jag hörde av mig till en städfirma och de städade hela villan fantastiskt bra och jag är så nöjd med dem så jag vill skriva ett inlägg om detta! 

Rengöringen var mycket noggrann och jag behövde inte göra något själv. De flyttade möblerna på egen hand så att jag inte skulle få ont i ryggen! Det bästa med flyttstädning är att de verkligen tar hand om all städning och jag menar verkligen allt. Bara det här med att städa i badrummet kan göra att man blir galen, i alla fall i samband med en flytt för det ska skrubbas varje kvadratmillimeter på väggar och tak och bakom badkaret. Sedan ska listerna i hela villan torkas av och man får inte glömma av att torka bort smuts och damm i ventiler och bakom elementen. Ja, kort och gott så är det ett megaprojekt med flyttstädning och kan man slippa att göra det själv är det guld värt. Det är klart att det inte är gratis med denna tjänst men ärligt talat, är det inte värt det? Det tycker i vilket fall jag och har man det kärvt ekonomiskt kan man alltid dra in på någonting annat. Allt handlar om att prioritera och skulle jag flytta igen skulle jag verkligen prioritera flyttstädning. Firman som jag vände mig till var mycket bra, med trevlig personal som till och med kom 10 minuter före utsatt tid.