Hjälp med renovering av vårt hus

God eftermiddag, god eftermiddag. Hoppas du har haft en bra dag än så länge och att din vecka rullar på som den ska. Jag tänkte ta tillfället i akt och skriva ett inlägg med en rekommendation av en kompetent byggfirma i Huddinge, vid namn Palka Bygg AB.

Det är snart ett år sedan jag och min man flyttade in i vårt nuvarande hus, det som vi håller på att renovera till vårt drömhus. Vi har lagt störst fokus på att få färdigt de större projekten, så som badrum, kök och sovrum. Vi ville att det var de delar vi ville få färdigt först i huset och började därför med det, nu har det mesta börjat ta form i huset vilket och ger fantastiska resultat. När projekten började bli färdiga ett efter ett kände vi att det var dags att ta tag i att bygga min garderob, där jag kan experimentera med kläder och mode hur mycket jag vill. Det är ett intresse jag länge har haft och därmed ville jag ha en stor garderob i huset, vilket min man gick med på. Tillsammans med denna byggfirma i Huddinge har vi byggt om ett av rummen till en stor drömlik garderob för alla mina kläder och accessoarer. Det är Palka Bygg AB som har hjälpt oss med det mesta inom renovering av huset, genom hela tiden har de verkligen lyssnat på oss och byggt så att vi ska bli nöjda med resultatet. Tack vare denna byggfirma i Huddinge har huset vi köpte förvandlats till vårt drömhus som vi länge drömt om.