Matverkstan är en catering för dig

Hej igen, alla mina härliga läsare! Välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om kläder, mode och om saker som jag vill köpa. Idag tänkte jag dock skriva om någonting lite annorlunda då det var en hel del av er som skrev i kommentarerna på förra veckans inlägg med lite frågor och funderingar då jag hade lagt ut lite bilder från festen som ägde rum då. Jag tänkte alltså berätta lite för er om Matverkstan i Uppsala som erbjuder sina tjänster inom catering till alla i bland annat Danderyd, Sollentuna, Täby och på Lidingö, men även andra delar av Stockholm.

Det var ju nämligen så att vi hade catering på vår fest förra veckan och det var verkligen hur gott och bra som helst. Matverkstan levererade oerhört bra service och mat av högsta kvalité. De var även väldigt lätta och trevliga att ha och göra med, vilket alltid är ett plus. Catering kan verkligen vara så himla skönt att anlita då man inte behöver stå för något av det tunga och jobbiga arbetet då man ska ha ett evenemang, bröllop eller exempelvis begravning. Då är det mycket smidigare och enklare för både kropp och energin att lägga över det på proffsen. Jag är i vilket fall som helst hur glad och nöjd som helt med Matverkstan i Uppsala och tyckte verkligen att de gjorde ett så bra jobb med maten. Alla gästerna var även dem hur nöjda som helst och hade en jättetrevlig kväll och middag.

Jag vill även idag passa på att tacka alla er som har hunnit vara med mig ett tag nu och jag tycker att det är så himla kul att ni skriver och kommenterar på mina inlägg med sådana positiva och glada saker att säga. Jag hoppas verkligen att ni fortsätter med det!