Våga testa massage

E.S.K. Wellness är en massageterapeut i Falun som jag har mycket varmt att säga om. Länge har jag letat efter en massör som inte bara förstår min kropp och vad jag behöver, men som också får mig att känna mig trygg och bekväm. Det är faktiskt inte det lättaste. Jag vet att det flesta av er kommer hit för att läsa om mina inlägg som vanligtvis handlar om mode, design, kläder och inredning, men det finns mycket mer som jag egentligen vill prata med er om. Detta är en sådan sak! Många av oss lider helt i onödan, av smärta i rygg, axlar, nacke och allt möjligt, samtidigt som vi lever stressfyllda liv fyllda av rastlöshet och ångest. Vi måste finna ett sätt att slappna av och stressa ner! Jag tror att massage är en sådan väg att gå. Utan att överdriva, tror jag att massage kan uträtta mirakel. Den smärta jag ofta bär på i axlar och rygg, men också mental smärta, känns alltid lite mer avlägsen efter att besök hos E.S.K. Wellness, som drivs av Eva Susanne Kneckt. Detta är en massageterapeut som utan tvekan gör allt för att hennes kunder ska känna sig bekväma och nöjda med behandlingen. Det finns ett antal olika massagebehandlingar, men den som jag har fastnat för är den klassiska svenska massagen. Knådning är det jag tycker funkar allra bäst på mig. Jag kombinerar gärna en sådan massagebehandling med hand- eller fotmassage, eller varför inte ansiktsmassage? Jag tror verkligen på att rätt sorts beröring kan hela dig. Vi alla går runt och bär på trauman i både huvud och kropp, och vi behöver hjälp på traven med att gå vidare från det. Man kan inte klara av att lösa det på egen hand. Jag hoppas att jag har inspirerat er till att våga boka in en tid hos en massageterapeut. Är det inte här i Falun ni bor, så leta runt på den ort där ni befinner er. Jag lovar er att det kommer att göra skillnad på er livskvalitet.